Saturday, February 26, 2011

I'M NOT A GOOD BLOGGER

Terus terang! Yelah..Mia memang dah lama tak post apa2 kat blog ni. Makin bersawang! Aishh...Bilalah Mia nak serajin blogger2 lain ye... Bukannya apa, semenjak dua menjak ni Mia semakin sibuk.. Sampaikan takde masa nak menghadap Internet lama2. Malam ni saja Mia cuba untuk meluangkan sedikit waktu untuk mengepos entri baru...







Apa ye Mia nak tulis...







Emmm....










Konsentrasi Mia agak terganggu pulak dengan citer hantu kat Astro ni.... Jap..jap..Mia nak tukar channel..




Alamak! Lepas tu Mia tak tahu nak tulis apa! Adooii... Spoiled laaaa... Blur.Blank.





Ok.... Mia memang nak mengaku...Mia bukan blogger yang tegar. Bukan blogger yang kreatif. Dan paling penting ialah bukan blogger yang R.A.J.I.N! Ini memang kenyataan. Kengkadang Mia nak 'letak jawatan' jer dari majalah REMAJA. Meaning Mia tak nak ada kolum kat situ. Sebab Mia tahu, kesibukan Mia membatasi masa untuk menulis biar pun hanya 5 minit!





Setiap kali bukak blog, Mia mesti mental block. Apa nak tulis yer... Apa nak merapu. (makan ikan kerapu lagi best! Huhuhu).

2 comments:

Yoi Shidou said...

camne rope ikan kerapu?
sye ni tau makan je...heheh...
wlupon mia jarg buka blog,sya menyukai blog mia...
sye x kesah...asl sye bahagia m'bace blog mia x kira menarik atau tak

mieyyamiera said...

mia try la open blog kwns mieyya syuhaimifauzisalihuddin.blogspot.com . sbb die bnyak cakap , mybe mia akan dapat idea melalui blog ini . :)

Post a Comment

 
Copyright L.A.D.Y M.I.A 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul . Premium Wordpress Themes | Premium Templates | Blogger Template