Friday, August 6, 2010

Tentang seseorang….




Tadi on the way balik dari Shah Alam menuju ke Kota Damansara, tayar kereta Mia pancit. Uwaaaa!!! Masa tu dalam pukul 3pm. Dah la panas gila. Paling haru.. Mia tak reti tukar tayar kereta lahhh! Mula la call orang sana sini nak mintak tolong. Malangnya masing-masing sibuk dengan kerja. Aduhaii.. tengah mengeluh sendirian, ada sebijik keta berhenti.. BMW 3 Series you all!!! Cuak jugak, takut orang jahat ke.. Yelahh..orang jahat sekarang ni pun banyak yang menggunakan kereta mewah untuk menipu. Betul tak? Kena bersangka buruk dahulu… isy..isy..isy..

Yang muncul driver (owner kot?) kereta tu. Alamak! Hensemnyaaaa.. isyy..mula tak jadik nak bersangka buruk! Tarik balik pesepsi negatif tadik! Hehehe…

Mamat tu perkenalkan dirinya sebagai Zain. Rupanya dia kawan kepada cousin Mia. Dia pernah jumpa Mia katanya masa hari raya kat rumah cousin Mia. Alamak! Mia tak perasan pulak! Ruginyaaaa….Lepas dia tolong tukarkan tayar kereta, Mia ingat nak belanja dia minum lah.. Kan cuaca panas, kesian tengok dia berpeluh-peluh. Tapi dia mintak maaf katanya ada meeting dekat TV3.. Alamakkk! Malunya Mia… Tapi dia janji hendak call Mia. So bolehlah Mia kotakan janji Mia… hehehe…

Isyy.. gediknya Miaaaaa. Don’t do that girl! Shame on you!! Mia marah diri sendiri ni.. Malu..malu… mintak-mintak Zain call… tak boleh tido lah Mia malam ni!!!!

2 comments:

SuteRaPinky said...

sure..jantung u dup dap dup dap..rite..??;D

MIA said...

malu!

Post a Comment

 
Copyright L.A.D.Y M.I.A 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul . Premium Wordpress Themes | Premium Templates | Blogger Template