Sunday, July 4, 2010

Bukan atas dasar kehendak...tetapi...


Ini adalah keperluan. Ya...keperluan untuk urusan kerja. Walau pun orang akan cakap Mia ni ketinggalan, tetapi bila membeli sesuatu yang IN di pasaran, Mia kena ikut keperluan dan kepentingannya jugak. Bukan main beli ikut suka atau semata-mata ramai orang memilikinya. Macam BlackBerry (BB) ni... Sebenarnya dh lama fenomena BB meledak di seluruh dunia. Memang dah ramai yang pakai. Sana sini orang bercerita tentang kehebatan BB. Ada juga yang membandingkan BB dengan iPhone. Dan ramai juga kenalan yang bertanya bila Mia nak pakai BB. Boleh BBM kata mereka. Mia tersenyum saja. Mia masih setia menggunakan Nokia sejak sekian lama. Tapi bila boss Mia sendiri yang mempromosi BB bagai nak rak, katanya penting utk kerja (sebenarnya dia asyik merungut, Mia tak dapat memeriksa email bila di luar opis), akhirnya Mia akur. Mia pejamkan mata juga untuk beli BB Bold 9700 special edition kaler putih ni (sbb ramai sangat pakai yg hitam..so Mia pilih putih lah). So terbang jugak lah RM2000! Adoiii... sebenarnya Mia target nak beli benda lain, tapi terpaksa pendamkan dulu. Sabar yer Mia....kumpul duit dulu okay!

1 comments:

-Wani said...

samela kite mia..org sume dah pakai BB Iphone..i tetap setia ngan k770i...hahahaha

Post a Comment

 
Copyright L.A.D.Y M.I.A 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul . Premium Wordpress Themes | Premium Templates | Blogger Template