Thursday, April 14, 2011

REMAJA 15 APRIL 2011



Jangan lupa taw... :)

16 comments:

eykabaha said...

hehhe..dh beli..tgah bce ni ;)

sue_sans said...

dh bli dh..yg bulan mei pnye pun dh bli.. hehe

Rihan said...

dh bli pn.. bes2..

Nas Adila said...

yg nie dh ..
yg mei blom..
tak gi beli lagi :(

Dosh Saleem said...

my sis dah beli dah.haha

..awish.. said...

dah ade.. amani chomel dalam nih

Miss Lalunn said...

julai pnyeee the latest one, in my hand now :) jumpee pon belog miaa :) besh nyee dorang dorang yang dapat masuk REMAJA , camne nk kasi belog kite interframe kat remaja ek ?

Alya Esprézzo said...

miaa, cmne nak letak blog kita kat REMAJA ek?? kalau boleh balas dekat blog saya tau..terima kasih miaa..

business said...

hai..mia....selalu gak baca sisipan Mia kt REMAJA

shahjiehan said...

wah..cik alya esprezzo nak letak blog dalam REMAJA.... hehehhe.. hebat2

sharinaselena said...

dah beli dah :)

ieyza afieyna said...

mcam mana nak masuk ruangan blogspot.. ^^

cik fyza said...

tunggu mia update [=="]

Umie Artoqiemie said...

tgah bace majalah remaja edisi nov :P

Cik Tyra Lee said...

:D

✿ Tasha Shasha ✿ said...

Lady Mia tak update lagi ke entry terkini ? :)

Post a Comment

 
Copyright L.A.D.Y M.I.A 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul . Premium Wordpress Themes | Premium Templates | Blogger Template